Хотел Китен

Реф. № 3091

Хотел
Обзавеждане: Обзаведен
Тип Тухла
Цена за месец: 3840
Цена за сезон: 46000
Басейн
Асансьор
До ключ

Брокер

Асавия Бургас

тел.+359 56 530 130
тел. +359 893 390 880
Skype : asavia_burgas

Описание Дава под наем Хотел гр. Китен Реф. № 3091

Предлагаме за дългосрочен наем работещ хотелски комплекс, разположен в град Китен, с минимален срок на договора 3 години. Намира се в централната част на града и само на 200 метра от самия бряг на морето. Уникалното съчетание на горски и морски въздух прави комплекса изключително място за индивидуален, семеен и детски отдих.

Сградата на хотела е с висок дванадесет етажен корпус където са разположени стаите и нисък двуетажен корпус където е разположен ресторанта. Капацитетът на хотела е 250 легла с опция до 296 легла, разпределени в 22 двойни стаи със спални, 9 двойни стаи с допълнително легло, 44 тройни стаи с допълнително легло и 9 апартамента. Всички апартаменти и стаи са със санитарни помещения.  Всяка стая има тераса, която е с гледка към морето. В хотела има два асансьора – за 4 и 6 човека. Има и допълнителни стаи, предвидени за настаняване на персонала на хотела.

На разположение на почиващите е прилежащият към хотела открит плувен басейн за деца и възрастни, с модерно помпено и филтърно отделение, както и електронагревател за водата. До него има барбекю и кафе бар. Гостите на хотела ползват шезлонги на басейна. В хотела може да се ползват още фитнес зала, зала за тенис на маса и др.

Ресторантът на хотела е разположен на първият етаж. Площта на закритата му част е 176 м2, а откритата тераса е с площ от 194 м2. Ресторантът поема около 300 човека. Хотелът предлага следните удобства: открит басейн, паркинг, ресторант, фитнес, билярд, охрана, детски басейн, барбекю, конферентна зала, тенис на маса, лоби бар, интернет клуб, телевизор, баня/тоалетна, тераса, изглед, лятна градина, бар-басейн.