Продава Къща гр. Троян

Реф. № 18144

Къща
Квадратура: 95 m2
Дворна площ: 650 m2
Обзавеждане: Обзаведен
Етап: С Акт 16
Тип Нова тухла след 2000г.
Стара: 120 000
Цена: 104 500

Брокер

Любомир Малешков, АСАВИЯ - ЛОВЕШКИ ИМОТИ

тел.089 4699615

Вие предложете цена

Принтирай обявата

Обявата е видяна: 640

Няма снимка

Описание Продава Къща гр. Троян Реф. № 18144

Продава красива къща с прекрасна панорама в гр. Троян кв. Балкан.
Къщата е разположена на югоизточен склон с жилищна площ /97 кв.м./, на два етажа :
1-ви етаж: хол /с голяма тераса отпред/, трапезария с кухня и вита стълба към втория етаж. На етажа има и баня с тоалетна.
2-ри етаж - две спални /всяка с тераса и панорамна гледка - към Балкана и града/.
Под терасата на първия етаж има лятна кухня с камина и с размерите на нормална боксониера.
В непосредствена близост до къщата има изградено барбекю с камина и навес , затворено от три страни и оборудвано с шкафове, лавици, голяма маса и столове. Между него и къщата се намира красив алпинеум, свързан с водна помпа.
Дворът е 650 кв.м. - напълно усвоен и поддържан. Оформен е терасовидно с красиви дървета /кипариси/, декоративни храсти и алпинеуми. Има денивелация, но е изградено солидно бетонно стълбище, покрито с дялан камък. Зад къщата има допълнително складово помещение, а зад целия имот красива борова гора. На първото ниво в двора има външни тоалетна и чешма. Изградена е метална конструкция с отгледано лозе, пълзаящо по нея. В дворното място зад къщата са засадени и отгледани овощни дървета, които раждат ежегодно.
Строежът е от 2010 г. - ново строителство с изолация, нови водопроводна и ел. инсталации, ПВЦ дограма и парно /на двата етажа/. Има самостоятелно котелно /долепено до първия етаж на къщата/ и дърварник към него. 
Къщата се продава с цялото обзавеждане.

Имотът се намира в периферията на Троян, преди с. Горно Трапе на 5 мин. /с кола/ от центъра на града. Пътят до него е в много добро състояние и поддържан ежегодно. Мястото е много тихо и спокойно! Пред имота има паркоместа.

Контакт с нас

Обади се сега

Любомир Малешков, АСАВИЯ - ЛОВЕШКИ ИМОТИ

тел.089 4699615


Направете запитване

С попълването на тази форма Вие се съгласявате да изпращате лични данни (Име, e-mail, телефон). Как биват обработвани и съхранявани те може да прочетете тук.